Hiustenhoito

Ihanat luononmukaiset hiustenhoitotuotteet. Myös ammattikoot.

http://hilkka.cosmopharmas.com/haircare

 

Hiustenhoito.

Tämä ja muut hiustenhoitotuotteet

http://hilkka.cosmopharmas.com/produkter/320-Argan-Oil-Shampoo

COSMOPHARMA ARGAN OIL
Argan Oil Shampoo

Shampoo joka sisältää ekologista marokkolaista Arganöljyä ja Sheavoita. Tuotteessa on korkea pitoisuus luonnollisia kasviöljyjä, jotka puhdistavat, korjaavat ja kosteuttavat hiuksiasi. 400 ml.

Seloste
Cosmopharman Argan Oil Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti, tehden hiukset samalla pehmeiksi ja helpommin muotoiltaviksi. Sisältää ekologista marokkolaista Arganöljyä ja Sheavoita, jotka silottavat ja ravitsevat hiuksia antaen niille volyymiä, elinvoimaa ja kiiltoa. Kosteuttaa, elvyttää ja vahvistaa hiuksia ja hiuspohjaa.
Argan Oil Shampoo on täydellinen myös sekä luonnolliselle (aito hius) että synteettiselle hiustenpidennykselle.

Suositellaan
Suositellaan erityisesti sinulle jolla on kuivat tai vahingoittuneet hiukset, mutta sopii hiustyypistä riippumatta kaikille, jotka haluavat ylläpitää hiustensa pehmeyttä, vahvuutta ja kiiltoa.

Käyttö
Pumppaa shampoota kädelle pieni määrä. Vaahdota ja hiero kosteisiin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti.

Ainesosat
Water (Aqua), Ammonium Cocoyl Isethionate, glycerin, Decyl Glucoside, Ammonium Laureth Sulfate, Cocoamide Mea, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Amodimethicone, Polyquaternium-22, Argania Spinosa Kernel Oil, Fragrance, Dmdm Hydantoin, Hydroxypropyl Guar, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Tocopherol (Vitamin E), Methylisothiasolinone, Lactic Acid

Yksi vastaus artikkeliiin “Hiustenhoito

  1. Päivitysilmoitus: Hiustenhoito | Muotiinfo

Jätä kommentti